Frasig flavour
Trogna läsare behöver nog inte ens gissa var jag hämtat receptet.

Det lät gott! Själv gör jag inte egen müsli men jag brukar ha lite nötter och torkad frukt direkt i yoghurten. Kan vara lite lathet - eller ett sätt att komma åt godbitarna helt enkelt. Det är ju det man vill åt i müslin...
Hanna: Ha, ja så är det ju. Men vet du, efter provsmakning av denna upptäckte jag att hela blandningen är en komplett godbit.
Nu blev jag präktig igen... F-n.
Åh, jag gör också egen müsli. Så enkelt och så GOTT! Jag fuskar med lite lite kokos och lite lite honung för att få det sötare, men det går väl inte enligt ditt recept (för det är väl hälso-kocken du fått det ifrån, va?)?
Helena: Allt jag gör och andas heter för närvarande systrarna Anna & Fanny Bergenström... Müslin kommer från deras klassiker "Kärlek, oliver & timjan". Och vet du, i den finns det både kokos och råsocker! :o)