Förresten...

Ett storasyskon bör inte leka tittut med sitt småsyskon som sitter i IKEAs vita, fallsäkra barnstol utomhus. Stolen stod på gräsmattan, men föll ner på plattorna, med en panna som första träffpunkt.

Vid eftertanke finns det massor av saker barn inte ska göra, som ändå tillhör vardagsrutinen hemma. Av alla äventyrligheter barnen dagligen utsätter sig och blir utsatta för, är denna typ av olycka nog den mest otippade.

Lillebror mår jättebra efter gårdagens incident, vilket är mer än man kan säga om hans föräldrar.

Kommentarer
Postat av: Idépappan

Aj, aj, aj - det lät ont! Man hade ju kunna tänka sig någon form av säkring rakt neråt, en rem som sattes fast i crocketpinne typ. Men mer realistiskt är nog tyvärr att hålla koll och förutse. Så därför är det ju bra att vi alla andra får veta.

2007-07-04 @ 10:28:31
URL: http://idepappan.blogspot.com
Postat av: Hanna

Nej fy! Det är läskigt när man inser att farorna lurar precis överallt, det går helt enkelt inte att förebygga allt. Min 2-åriga brorsdotter lullar runt på berget på landet själv, utan uppsyn. Men händer något skirker hon ju. Och man kan helt enkelt inte hålla henne i handen hela tiden, det tillåter hon inte ens. Men det är lite läskigt...

2007-07-04 @ 10:41:00
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Novaliv

Det lät inte skönt! Stackars lillebror, tur att det gick bra iallfall...det lurar olyckor berädda att hända i varenda vrå..

2007-07-04 @ 10:43:24
URL: http://novaliv.blogg.se
Postat av: KvinnaFruMamma

Fy det är aldrig kul när de små slå sig.
Skönt att han mår bra nu.
Ha en bra dag!

2007-07-04 @ 11:13:48
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0