Gravöl
När schlagerkalaset nått träsknivå, när jag har sörjt färdigt och nästan, men bara nästan, gått vidare med livet, är det dags att duka upp helgfrukost.
Vi håller söndagsfrukosten helig - som vår egen lilla högmässa - och vi sitter länge och njuter av:
- Nybakta scones med 3 sorters marmelad (min favorit är Pink Grape)
- Dyr apelsinjuice
- Ägg
- Frukttallrik
- En halv grapefrukt
- Stooor kopp kaffe
- en Lillebror med Guinness-rekord i nerkladdning (för att vi på söndagar inte alls bryr oss om han har smör i pannan, smulor och kiwifrön i sina öron samt pressat bröd i baken).
Vi håller söndagsfrukosten helig - som vår egen lilla högmässa - och vi sitter länge och njuter av:
- Nybakta scones med 3 sorters marmelad (min favorit är Pink Grape)
- Dyr apelsinjuice
- Ägg
- Frukttallrik
- En halv grapefrukt
- Stooor kopp kaffe
- en Lillebror med Guinness-rekord i nerkladdning (för att vi på söndagar inte alls bryr oss om han har smör i pannan, smulor och kiwifrön i sina öron samt pressat bröd i baken).
Kommentarer
Postat av: E
Är det sant att det doftar nybakat VARJE söndag morgon??
Postat av: Veronika
Känner igen det där med lillebror. *fnissar*
Postat av: Anna, till E
Ja faktiskt, annars blir det varannan. :o)
Scones är ju oförskämt lätt att röra ihop.
Trackback