Bröllopstider

En fortfarande förvånad tvåbarnsmor sitter och tummar på två inbjudningar. Vi ska på TVÅ bröllop i sommar!

För fyra, fem år sedan gick vi på lika många bröllop per sommar. De senaste åren har istället kantats av barndop. Nu gäller det dock att lägga doppresentidéerna och de finklädda vilda gästbarnen tillfälligt på hyllan och ladda om till barnpassning, skumpa, feststass, kalasmat, trånga men snygga skor och lite lätt huvudvärk dagen därpå.

Jätteroligt ska det bli!



Andra bloggar om:

Kommentarer
Postat av: Lisa

Bröllop är alltd trevligt! Själva ska vi (bara)på ett i sommar men det är ju såå kul att få göra sej fin, ha högklackat och klänning...så lyllos er, som har TVÅ att se fram emot!

2007-06-19 @ 15:29:55
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Lisa

Åh, nu läste om esberitox...Jo efter att ha gått hos öron-näsa-hals i nåt år med kontroller och avtagande vätska bakom trumhinnorna så ansåg läkaren att det var betydligt bättre att äta esberitox än att äta penecillin var 3:e vecka...Numer när flickorna är i skolåldern så räcker det att de äter när de är förkylda. Vi var ställda i kö på rör i öronen men när vi fick tid för operation så fanns ingen vätska kvar. Läkaren konstaterade då att den inte "vuxit" bort utan att esberitoxen "dödat" de bakterier som orsakar vätskan. Han menade också att en operation ändå alltid är en operation och att kan man undvika det så är det alltid att föredra. Detta var en äldre o-ortodox läkare som inte var främmande för alternativa behandlingar, något som inte är allt för vanligt i sjukvården idag...så min lilla dotter har ätit det från cirka 1 års ålder och den stora sen hon var runt 1 och 1 halvt...sedan dess har de även ändrat rekommendationerna även på förpackningen, från början stod det att man inte fick ge det till barn under 12 års ålder...*kram*(och puh och suck, nu lovar jag att inte tjata om det mer!)

2007-06-19 @ 15:40:38
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Anna, till Lisa

Det där är ju inte att tjata. Jag tycker det är bra när någon brinner för något som funkar, oavsett vad det gäller. Jag är så'n själv - på många plan - och tar tacksamt emot helbrägdagörande information från annat håll.
Och jag ska definitivt ha Esberitox i åtanke även för barnen när hösten kommer!

2007-06-19 @ 15:47:09
URL: http://familjenjensen.blogg.se
Postat av: Hanna

Underbart! Jag ska också på bröllop i år. Brorsans dessutom, så det ska bli riktigt kul!

2007-06-19 @ 17:30:45
URL: http://hannasplats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0