Omöjlig odör
En ny, supernyttig tillbehörsfavorit jag fastnat för i matväg är halverad, kokt brysselkål och kikärter. Dessa blandas samman med lite flingsalt, vitpeppar, lite torkad timjan, ljus vinäger, olivolja, en miniskvätt citronolja samt eventuellt en pyttesnutt pressad vitlök. Perfekt till det mesta - och fantastiskt nyttigt (jaha, där sa jag det igen)!
Det finns även en baksida, såklart, i ordets rätta bemärkelse. Frågan är om någon annan kombination än just kål och bönor (i alla fall en variant av) kan skapa större reaktoreffekt i tarmarna än denna...
Sanslöst!
Jag äter det mer än gärna, bara jag slipper vara bland folk de närmsta dagarna därefter.
Andra bloggar om: kikärter, brysselkål, gaser
Det finns även en baksida, såklart, i ordets rätta bemärkelse. Frågan är om någon annan kombination än just kål och bönor (i alla fall en variant av) kan skapa större reaktoreffekt i tarmarna än denna...
Sanslöst!
Jag äter det mer än gärna, bara jag slipper vara bland folk de närmsta dagarna därefter.
Andra bloggar om: kikärter, brysselkål, gaser
Kommentarer
Postat av: Karin
Vågar väl inte ens säga vad jag åt till lunch idag efter din nyttiga mat (kaviarmackor och kaffe!).
Postat av: Sara
Ett svar på din fråga. Ja, barnen äter samma mat som oss.
Tack för tipset om trädet, tål att tänka på.
Postat av: evans
Det låter riktigt gott i alla fall!
Trackback