Ryggböj och lite kräk


Ännu en egen stund tog jag mig, på Åbergs Trädgård i förmiddags. Det är löjligt lätt och inspirerande att fylla tre rullebörer (långväga läsare: skottkärror) fyllda med vackra växter, helt okej att betala 900 kr för dem, men desto pustigare att plantera dem. Jag hann med hälften, resten väntar otåligt i sina plastkrukor i en hörna. Nu gnider jag min ländrygg.

Barnen kom hem sol - och farföräldranöjda tidigare ikväll. Lillebror verkade dock inte riktigt i stöt och kräktes upp all den goda middagen farfar och farmor lagat. Tog sig för örat. Är det fler där ute som har barn som kräks vid t ex öroninflammationer? Om jag inte missminner mig så kan mindre barn kräkas vid luftrörs-, hals- och öroninflammationer? I så fall blir det kanske Vårdcentralen imorgon.



Kommentarer
Postat av: Sara

Mycket öronvärk är vi vana vid i denna familj. Dock inget kräk i samband med detta. Skriker han inatt så är det säkert öronen som spökar. Oftast vill de inte ligga ner för då spänner det ännu mer...om Viggo visar minsta lilla tecken på öronvärk så ringer vi direkt, han brukar ju tyvärr alltid på det på båda öronen och alltid i samband med varje lilla förkylning. Han snart tappat räkningen på antalet gånger, men tror det nu är upp i 7 gånger. Vi väntar på tid hos Öron-Näsa-Hals i Ystad i höst.
Hoppas på en god natt för er alla!

2007-06-17 @ 22:35:08
URL: http://www.sockerbullen.blogg.se
Postat av: Lisa

Har två öronbarn som skulle få rör men vi vände det med esbertiox! Finns att köpa på apoteket. Måste bara säja att det är världens bästa naturläkemedel! Isället för att äte penecillin var 3:e vecka så åt de 2 tabletter om dagen alla dagar och 6 tabletter vid förkylning! Tom öron-näsa-hals kliniken vid vårt sjukhus var imponerade!(de åt fr ca 1 1/2 år ålder)men kräkas? näe de gjorde de aldrig ihop med öroninf! *kramar* hoppas det ger sej!

2007-06-18 @ 07:55:20
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: evans

Hoppas sonen mår bättre idag! Här blev det tack och lov ingen mer kräkning. Ha en bra dag!

2007-06-18 @ 10:28:44
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Hanna

Det borde stå varningstexter på växterna. "Kom ihåg - det du bär hem måste du sedemera plantera!"

2007-06-18 @ 20:48:04
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Novaliv

Hoppas allt är bra med lillebror..blir ju lite orolig när du inte bloggar..men jag hoppas att ni gör massa andra tevliga saker och umgås i stället för att du sitter här =)

2007-06-18 @ 22:17:21
URL: http://novaliv.blogg.se
Postat av: Anna, till alla ovan:

Tack för era omtankar! Öroninflammation var det i alla fall.
Och Hanna; Jaaa, just sådan varningstext (med amerikansk rättsstämnings-känsla) är jag ute efter! Ha
ha!

2007-06-18 @ 22:47:45
URL: http://familjenjensen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0