Midsommarregn?

Det var flera år sedan jag hade förhoppningar om fint midsommarväder. Den smått kassa regnstatistiken grep mig i kragen och gav mig bättre klädplanering inför kalasen.

I år ser jag bara regnmoln över Skåne, hela dagen. Dock verkar solen kunna titta fram lagom till barnens sänggående, då vi vuxna varvar ner och pratar skit över rödvinsglasen.

Oavsett, så lär det bli förbaskat trevligt!


Andra bloggar om: ,

Kommentarer
Postat av: Sissi

Bor också i Skåne, men vägrar tro att inte solen ska lysa över oss imorgon! ;-)

2007-06-21 @ 10:29:33
URL: http://sissilinnea.wordpress.com/
Postat av: evans

Nu har jag skrivit lite mer om Justin :-) Hoppas att ni får en regnfri midsommar! Här ser det inte ut att bli regn just i dag i alla fall, men man vet aldrig hur det blir i morgon. Det är ganska molnigt och inte särskilt varmt, runt 15 grader. Ha en bra dag!

2007-06-21 @ 10:56:05
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Sara

På Öland (solens och vindarnas ö) där jag befinner mig över midsommar, där bara måste det vara sol. Men precis som du så vet jag hur det brukar vara.
Trevlig midsommar!

2007-06-21 @ 11:44:02
URL: http://www.sockerbullen.blogg.se
Postat av: Karin

Ang vårt kök så har vi lyxen att ha två kök då huset bestod av två lägenheter då vi flyttade in. Så vi har ett kök som vi använder nu och som vi sen kommer riva ut. Så vi har egentligen ingen brådska. Glad midsommar! Kan inte du visa lite bilder på ert kök?

2007-06-21 @ 12:26:39
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Anna, till Karin

Åhå, vilken lyx ja, två kök! Då förstår jag om ni har ro i själen. Vårt kök "kom till" strax efter Loppans födelse. I rök och damm kom hon till världen...
Några bilder kommer säkert så småningom. Min kamera är kaputt och jag gillar inte att ta bilder med mobilen - inte med den jag har.
Tids nog alltså.
Glad midsommar på dig med!

2007-06-21 @ 13:11:18
URL: http://familjenjensen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0